HEIT; Hoog Energetische Inductietherapie: Innovatieve Pijnverlichting en Hersteltechnologie!

Welkom bij onze praktijk Fysio-R! Wij zijn verheugd u te informeren over de voordelen van hoogenergetische inductietherapie als onderdeel van uw fysiotherapeutische behandeling. Hierbij geven we u wat meer informatie erover;

Wat is Hoog Energetische Inductietherapie?

Het is ook wel bekend als HEIT; een geavanceerde vorm van fysiotherapeutische behandeling die gebruikmaakt van hoogfrequente elektromagnetische velden om pijn te verlichten, ontstekingen te verminderen en het genezingsproces te bevorderen. Deze therapie wordt gebruikt voor een breed scala aan musculoskeletale aandoeningen en blessures.

Hoe werkt HEIT?

Tijdens een HEIT-sessie wordt een speciaal apparaat gebruikt om hoogfrequente elektromagnetische velden door het te behandelen gebied van het lichaam te geleiden. Deze elektromagnetische velden dringen diep door in het weefsel en stimuleren de cellulaire activiteit, waardoor ontstekingen worden verminderd, de bloedcirculatie wordt verbeterd en het genezingsproces wordt versneld.

Voordelen van HEIT:

 1. Pijnverlichting: Het kan effectief zijn bij het verminderen van pijn veroorzaakt door musculoskeletale aandoeningen zoals artritis, peesontstekingen, acute ontstekingen, spierzwakte, artrose en spierspanning.
 2. Versneld Herstel: Door het stimuleren van de cellulaire activiteit bevordert HEIT een snel en duurzaam herstel na blessures of operaties.
 3. Ontstekingsremmend: Het kan ontstekingen verminderen en het lichaam helpen om sneller te herstellen na (traumatisch) letsel.
 4. Niet-Invasief: HEIT is een niet-invasieve behandeling zonder bijwerkingen, waardoor het geschikt is voor cliënten van alle leeftijden en met veel verschillende aandoeningen.

Wat te Verwachten?

Tijdens een HEIT-sessie zult u comfortabel liggen terwijl het apparaat wordt gebruikt om de elektromagnetische velden door het te behandelen gebied te geleiden. De procedure is pijnvrij en veroorzaakt geen ongemak.

Is Hoog Energetische Inductietherapie geschikt voor mij?

HEIT kan worden toegepast bij veel verschillende aandoeningen en blessures, waaronder artritis, tendinitis, spierblessures, artrose, fybromyalgie en veel meer. Uw fysiotherapeut kan beoordelen of HEIT geschikt is voor uw specifieke/persoonlijke situatie.

Kortom:

Hoog Energetische Inductietherapie is een geavanceerde en effectieve behandelingsoptie voor pijnverlichting, ontstekingsremming en versneld herstel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak!

Uw herstel en welzijn zijn onze prioriteit. Wij streven ernaar om u te helpen weer pijnvrij te bewegen en te genieten van een actief en gezond leven!

Tot ziens bij Fysio-R!

Een intake inplannen

Herken jij je in een van de klachten? Plan dan een intake in een van onze vestigingen in Beneden Leeuwen of Druten. Samen bekijken we wat jouw klachten zijn en waar de oorzaak ligt. Vervolgens zal er een onderzoek plaatsvinden. Dit kan staand zijn, liggend op de behandelbank of een actief bewegingsonderzoek waarbij u bewegingen maakt en wij een analyse maken van die bewegingen. Een onderzoek kan ongeveer 15 minuten duren.

Na het onderzoek hebben we een totaalplaatje en kunnen we een diagnose stellen. We bespreken deze gezamenlijk. Daaruit komt een behandelplan waarbij we rekening houden met jouw wensen en tijd.

Waarom Fysio-R?

 • Binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
 • Professionele behandeling, evidence en practice based.
 • Nieuw(st)e behandel- en onderzoekstechnieken zoals Echografie en EPTE.
  Spier en Peesspecialist.
 • Specialist in orthopedische revalidatie (bewegingsapparaat).
 • Praktijk goed bereikbaar, zowel in Beneden-Leeuwen als Druten.

Mocht Fysio-R uw klachten niet kunnen oplossen dan zal dit altijd eerlijk worden gemeld en wordt u doorgestuurd naar iemand die dit mogelijk wél kan.

Onze kwaliteiten

 • Uitgebreide intake
 • Hoge klantenbeoordeling
 • Snel een afspraak
 • Ervaren specialisten
 • Helder over herstel
 • Géén verwijsbrief nodig
#

Uitgebreide intake
Blijf niet met pijn, klachten of vragen rondlopen. Maak een afspraak voor onze uitgebreide intake en laat ons u helpen om van uw klachten af te komen!

Uitgebreide intake

Blijf niet met pijn, lichamelijke klachten of vragen rondlopen. Maak een afspraak voor onze uitgebreide intake en laat ons u helpen om van uw klachten af te komen!