PFT is Personal Training onder begeleiding van een fysiotherapeut. De meeste mensen die trainen onder een Personal Trainer hebben geen klachten, die kunnen alle oefeningen doen zonder pijn te krijgen! Die kunnen flink trainen en hoeven niet bang te zijn dat ze klachten krijgen. Heb je chronische pijn maar wil je toch Personal Training? Dat kan!

personal fysio fitness

Voor wie is personal fysio training geschikt?

 • Mensen die willen trainen met intensieve begeleiding door een fysiotherapeut.
 • Mensen die (chronische) pijnklachten hebben maar toch fit willen worden en blijven.
 • Mensen die verantwoord willen trainen en geen blessures willen oplopen

Wat is PFT (Personal Fysio Training)

Bij PFT kun je veilig trainen met een (chronische) blessure en kun je je doelstellingen behalen samen met de fysiotherapeut. Wij geloven namelijk dat training mogelijk is zonder klachten te ervaren. Door goed te kijken hoe er bewogen wordt en te corrigeren in het bewegen is er een veilige situatie gecreëerd en kun je verantwoord sterker worden!

We hebben de beschikking over 900 m2 fitnessapparatuur, daarnaast ook over een open grote zaal. Daardoor kunnen we veel oefeningen aanbieden en variatie. Zowel op conditioneel als op krachtvlak.

Hoe werkt het?

Allereerst krijgt u een intake met de betreffende fysiotherapeut. Daarin bespreekt u de doelen en doen we een goed onderzoek als er eventuele klachten zijn. Daar moeten we immers rekening mee houden als we met de training gaan starten! We meten het gewicht, doen een vetmeting en testen de gewrichten en de spieren. Op basis van uw doelstelling(en) zullen we een Fysiotherapeutisch Personal Trainingsprogramma maken en deze aanbieden. Op basis van uw wensen kan dit eenmaal per week of meerdere keren per week gaan plaats vinden. Door elke keer te evalueren met u gaan we het programma aanpassen waar nodig.

Wilt u meer weten over deze vorm van Personal Training? Maak snel een afspraak en kijk wat Fysio-R voor u kan betekenen! Vraag naar de mogelijkheden, we staan u graag te woord.

Een intake inplannen

Wil jij weten of  personal fysio training iets voor jou is? Plan dan een intake in een van onze vestigingen in Beneden Leeuwen of Druten. Samen bekijken we wat jouw klachten zijn en waar de oorzaak ligt. Vervolgens zal er een onderzoek plaatsvinden. Dit kan staand zijn, liggend op de behandelbank of een actief bewegingsonderzoek waarbij u bewegingen maakt en wij een analyse maken van die bewegingen. Een onderzoek kan ongeveer 15 minuten duren.

Na het onderzoek hebben we een totaalplaatje en kunnen we een diagnose stellen. We bespreken deze gezamenlijk. Daaruit komt een behandelplan waarbij we rekening houden met jouw wensen en tijd.

Waarom Fysio-R?

 • Binnen 24 uur een reactie op uw bericht.
 • Professionele behandeling, evidence en practice based.
 • Nieuw(st)e behandel- en onderzoekstechnieken zoals Echografie en EPTE.
  Spier en Peesspecialist.
 • Specialist in orthopedische revalidatie (bewegingsapparaat).
 • Praktijk goed bereikbaar, zowel in Beneden-Leeuwen als Druten.

Mocht Fysio-R uw klachten niet kunnen oplossen dan zal dit altijd eerlijk worden gemeld en wordt u doorgestuurd naar iemand die dit mogelijk wél kan.

Onze kwaliteiten

 • Uitgebreide intake
 • Hoge klantenbeoordeling
 • Snel een afspraak
 • Ervaren specialisten
 • Helder over herstel
 • Géén verwijsbrief nodig
#

Uitgebreide intake
Blijf niet met pijn, klachten of vragen rondlopen. Maak een afspraak voor onze uitgebreide intake en laat ons u helpen om van uw klachten af te komen!

Uitgebreide intake

Blijf niet met pijn, lichamelijke klachten of vragen rondlopen. Maak een afspraak voor onze uitgebreide intake en laat ons u helpen om van uw klachten af te komen!