Fysio-R
4.9
Gebaseerd op 71 beoordelingen
powered by Google
Zenja McArdleZenja McArdle
14:19 21 Jun 24
Na jarenlang getob met directe en indirecte klachten n.a.v. een herseninfarct ( in het begin intensieve revalidatie) kwam ik terecht bij Fysio-R . Als eerste ben ik uitstekend geholpen door Tako met mijn nek en schouderklachten….. maar door neurologische en motorische beperkingen zouden die klachten toch telkens weer terug komen aangezien dit blijvend is door het herseninfarct. ( had ook last van heup en knieën, als gevolg van )Bram heeft me er toen op geattendeerd dat ik ook bij hun chronische fysio-gym kan volgen. Vervolgens aangevraagd bij huisarts/ verzekering en zo gingen we aan de slag. Op maat gemaakt programma en kijkend naar mijn mogelijkheden en rekening houdend met mijn beperkingen ga ik nu 2x per week een uur naar boven( de fitness ruimte waar Fysio -R gebruik van maakt) om onder begeleiding te “sporten” we hebben al veel bereikt!! Soms behoud en niet achteruit gaan maar soms ook zeker vooruitgang. En nogmaals er wordt gekeken naar mijn mogelijkheden en Bram stimuleert omdat ik soms denk dat ik dat niet(meer) kan en dan blijkt dat met kleine overzichtelijke stapjes ik meer kan dan gedacht en daar wordt ik heel blij en enthousiast van.Het is voor mij een vorm van “sporten( wat ik voor mijn herseninfarct intensief deed) wat ik graag nog lang vol mag blijven houden…. Bedankt team Fysio-R en in het bijzonder Bram voor je visieZenja McArdle
Willeke van der DriftWilleke van der Drift
19:41 15 Jun 24
Bram heeft me wederom uitstekend geholpen. Ik had al wekenlang behoorlijke hoofd en nekpijn, ook ’s nachts. En daardoor kon ik me niet goed meer ontspannen. Ik wist dat het spanningen waren die te maken hadden met mijn innerlijke zoektocht, had ook al het nodige los gelaten, maar kreeg de pijn niet meer weg.Toch hield ik in eerste instantie een behandeling met Dry Needling af. Ik vind het pijnlijk en heftig voor mijn lijf. Na rijp beraad in mezelf en omdat Bram me al eerder zo goed geholpen had, ben ik er vol vertrouwen toch weer ingestapt en ik heb er geen spijt van gekregen: na één behandeling ging het al beter en na drie was het weer klaar.Jaren geleden had ik maandenlang last van een brandende schouder die maar niet overging. Ik ging al die tijd trouw naar een acupuncturist, maar helaas zette het geen zoden aan de dijk. Na één behandeling bij Bram was ik echter volledig van de pijn af!! Tot mijn grote verbazing en verwondering! En de pijn is tot op heden nooit meer teruggekomen.Ik ben blij en dankbaar! Bram heeft zoveel ervaring dat hij al bijna met zijn ogen ziet waar hij moet zijn, nog voordat hij een naald geplaatst heeft. Hij werkt snel, doeltreffend, effectief en is bekwaam in wat hij doet en heeft daarbij een luisterend oor. Kortom: een verademing!
Christine de GrootChristine de Groot
12:15 13 Jun 24
Bij de huisarts in Druten vertelde ik dat ik bij FysioR een nieuwe behandeling doe, Blood Flow Restriction en daar veel baat bij heb. Het is een nieuwe behandeling die nog niet zo bekend is.De huisarts vertelde dat ze veel goede verhalen hoort over FysioR en zelf bij de Podoloog loopt, die samenwerkt met FysioR.
Esther GeelhoedEsther Geelhoed
19:26 10 Apr 24
Na bijna een jaar last gehad te hebben van mijn been en lies, uiteindelijk terecht gekomen bij fysio-r. Al na 3 behandelingen pijnvrij! Super goed geholpen, heel blij mee!!
Florine DerksenFlorine Derksen
18:23 14 Mar 24
Met pijnklachten bij beginnende heupartrose (bij heupdysplasie) in het voorjaar van 2023, kwam ik in de zomer terecht bij Fysio-R, bij Bram Rikken. Hij heeft mij behandeld met HEIT (Hoog Energetische Inductie Therapie). Eerst om de paar dagen en nu is dat afgebouwd naar eens in de zes weken. Dit heeft mij zo geholpen, dat ik er soms bij stil moet staan om te beseffen dat ik geen pijn meer heb!!!
Puck van der SandenPuck van der Sanden
09:13 01 Mar 24
Na een auto ongeluk te hebben gehad, kreeg ik vlak hierna nekklachten. Ik heb meteen Fysio-r benaderd en kon binnen 3 dagen terecht voor een afspraak. Na drie behandelingen aan mijn nek ben ik klachtenvrij!
Cora van TiemCora van Tiem
17:45 07 Feb 24
Door tandarts doorverwezen naar Fysio R. Had kaakpijn en hoofdpijn klachten waarvan ik niet wist dat ze met elkaar te maken hadden. Bram heeft mij zeer goed geholpen en ben inmiddels klachten vrij.
Marlon KlaareMarlon Klaare
13:55 13 Dec 23
Eindelijk een goede fysio praktijk gevonden! 1 jaar na mijn hersenbloeding, kwam ik bij fysio-R terecht. Ik had (chronische) aanhoudende pijn klachten in mijn rug en nek en liep dagelijks rond met veel hoofdpijn waardoor ik niet "normaal" kon functioneren. We hebben een tijdje dry needling toegepast om de pijn klachten grotendeels te verminderen waarna we de sportzaal in zijn gegaan. Ik had nooit gedacht dat ik weer zou kunnen sporten zonder pijn, maar het tegendeel is al bewezen. Door de positieve en professionele begeleiding voel ik mij weer fit en sterk worden en kijk ik heel positief naar de toekomst! Ik heb al vele fysio's gehad maar Fysio-R helpt me echt verder!
Renaldo BaptistaRenaldo Baptista
14:31 12 Sep 23
Augustus 2022 ben ik bij Bram (Fysio-R) gekomen n.a.v. mijn operatie aan mijn achillespees. Al snel werd duidelijk dat het ging om een erg complex en lang revalidatie traject. Bram heeft my zowel fysiek als mentaal er doorheen geholpen. Met duidelijke en realistische doelen, zette we letterlijk stapje voor stapje naar positief resultaat. Nu ruim een jaar later, is duidelijk dat explosieve sporten er voor mij helaas niet meer inzitten, maar ik ben nu wel al weer een maand intensief aan het sporten in de sportschool onder begeleiding en voel me eindelijk weer fit sinds een hele lange tijd. Bram, bedankt voor al je harde werk en inzet week in week uit. Ik wens iedereen een (sport)fysiotherapeut als jou toe, je bent een topper!
Jenn PolJenn Pol
10:44 02 Sep 23
Na jarenlang rugklachten en meerdere fysiotherapeuten/chiropractors geweest te zijn bij fysio-R terecht gekomen. Door middel van onder andere dry needling voor 90% van mijn rugklachten af gekomen en pijnvrij de dag door! Nu 8 weken geleden een afspraak bij de podotherapeut gehad om zooltjes aan te meten en al 6 weken 100% klachtenvrij in mijn rug! Top team, aanrader!
Kyra JacobsKyra Jacobs
16:05 15 Aug 23
Te horen gekregen dat ik door slijtage in mijn rug beperkt wordt in het sporten. Bij Fysio-R terecht gekomen om te kijken wat mogelijk is. Door de goede behandelingen bij Bram zal ik minder/niet meer beperkt zijn in het sporten.
Inge van GelderInge van Gelder
09:29 01 Aug 23
Ik had al jaren hoofdpijn klachten. Deze bleken door mijn kaakspieren te komen die te erg aangespannen waren. Door Dry needling bij Fysio-R zijn mijn hoofdpijnklachten verholpen.
@gebroken enkel @rugklachtenNa jaren lange RUGKLACHTEN bij Fysio-R terecht gekomen. En qua beweeglijkheid nog nergens zoveel vooruitgang geboekt dan hier!! Helaas heb ik begin februari mijn ENKEL GEBROKEN, en was ik niet mobiel genoeg om naar de fysio te kunnen.Na gips, brace en op mijn eigen verzoek een na controle afspraak het ziekenhuis ivm pijn en nog weinig beweegbaarheid van de enkel. Na wat voelen (geen röntgenfoto) was het advies gewoon blijven bewegen en lopen. Kan nog wel een hele tijd duren. Ik vroeg voor fysio behandeling, maar dat was absoluut niet nodig!!2 weken geleden was ik mobiel genoeg om naar de fysio te strompelen want mij rug speelde ook behoorlijk op door weinig bewegen en veel zitten.Bram besloot eerst de enkel aan te pakken omdat door het slechte lopen de rest geen zin heeft.Hij heeft een echo van de enkel gemaakt om de genezing aan de binnenkant te beoordelen en zijn behandelingen en oefeningen voor thuis hierop aan te passen.3 behandelingen verder loopt ik weer bijna goed (Bram vind het nog niet goed genoeg😂)Mijn advies is: LAAT ALTIJD NA EEN BREUK DE FYSIO EVEN KIJKEN!!Als je slecht loopt krijg je er alleen maar klachten bij. En ik spreek uit ervaring helaas
In 2019 blessure opgelopen in de hamstring tijdens de 4-daagse, dit belemmerde mij behoorlijk in het dagelijkse leven, sporten en wandeltochten en op mijn werk in de horeca. Na de afgelopen 4-daagse na de 1ste dag uitgevallen te zijn, contact opgenomen met Fysio-R. Een paar dagen later kon ik al terecht, de fysio zag en hoorde direct wat er loos was, dry-needling gestart, Na de 1ste behandeling had ik er al zoveel baat bij.Ik ben op de goede weg, met de juiste behandeling en sportschema om op te bouwen, zowel in de sportschool als mijn wandeltochten. Ik sport weer met plezier en pijnvrij, net zoals mijn wandeltochten.Hele fijne Fysio praktijk met een topteam, blij dat ik die stap heb genomen, en op naar 2023 waar een nieuwe 4-daagse te wachten staat, blessure en pijnvrij. Ontzettend bedankt.Claudia van den Wijngaard-Tijssen
Roland Vd PuttenRoland Vd Putten
09:10 24 Oct 22
Met een ruggenmerg aandoening ben ik bij Bram van FysioR terecht gekomen. De vooruitgang is ver boven verwachting!!! Door de aandoening was de kracht in beide benen behoorlijk aangedaan en was zelfs een stoeprandje een uitdaging.Zo veel dagelijkse dingen zijn sindsdien weer terug gewonnen: echt wonderlijk.Ik had nooit zover kunnen komen zonder de bezielende begeleiding van Bram en zijn collega’s: fanatiek, maar met oog voor de realiteit. Creatief, dus nooit saaie revalidatie. Altijd op zoek om lichaam en geest op de juiste manier te prikkelen om zo het leren in stand te houden.Ik ben voorlopig nog bezig met de revalidatie, maar mijn dank schuift mee met de lat die beetje bij beetje hoger wordt gelegd.
Gerda JansenGerda Jansen
14:22 18 Oct 22
Ik liep al een paar jaar met flinke rugklachten, ik kon mijn broek niet staandent meer goed aan krijgen. ik werk al ruim 31 jaar in het ziekenhuis,dus vier keer omkleden.Een paar keer bij de fisio in de buurt geweest maar heeft echt niet geholpen.Ik kwam een advertentie tegen op fb,ik heb gelijk een afspraak gemaakt,een week later mog ik al komen.Bram heeft mij goed onderhande genomen,ik was toen al een nieuw mens,wat een verlichting heel veel minder pijn.Daarom geef ik fisio-r 5 sterren ze zijn geweldig,ik heb nu een heel ander leven. Ik raad iedereen die last hebben van rug schouders knieën of nek,even fisio-r bellen.Een hele blijde en 't vreden klant.Gr
ron van de venron van de ven
08:25 24 Sep 22
Als scheidrechter in de top van Nederland voor de Jeugd, vind ik het belangrijk dat als ik een blessure heb het goed word aan gepakt. Bij Fysio-R heb ik gemerkt dat daar een geweldig team is die mij weer zo snel mogelijk van mijn blessure afhelpt door behandeling en advies. In mijn geval had ik veel last van mijn rug/kuiten en hamstring . Bram heeft mij met dry needle perfect geholpen. zo kan ik op het hoogste niveau blijven presteren.
na jaren last van nek en rug door mijn werk als tandartsassistente kreeg ik uitval van handen, liet dingen vallen en kon niks oppakken,was duizelig en viel zelfs flauw.ik kon ook bijna niet meer lopen en sleepte met linkerbeen.kreeg van kennis advies om afspraak met bram te maken.na enkele behandelingen heb ik geen tintelingen meer in handen en geen last meer van nek en kan weer een rondje met hond wandelen.ben erg blij met het resultaat !
js_loader