Jolanda van Esch

Ik ben Jolanda, 44 jaar oud en sinds ruim 4 jaar woonachtig in Beneden-Leeuwen samen met mijn man en onze twee dochters.

Sinds april 23 ben ik werkzaam bij Fysio-R en ondersteun ik de praktijk met diverse werkzaamheden zoals bv aannemen van telefoon en inplannen van afspraken. Daarnaast vind ik het heel erg leuk om de praktijk te ondersteunen met praktische zaken die geregeld moeten worden voor de fysiotherapeuten om hen het werk uit handen te nemen zodat zij zich kunnen richten op de behandeling van cliënten.

Op din en vrij werk ik als doktersassistente en praktijkmanager bij een huisartsenpraktijk in Nijmegen.

Jolanda van Esch

Uitgebreide intake

Blijf niet met pijn, lichamelijke klachten of vragen rondlopen. Maak een afspraak voor onze uitgebreide intake en laat ons u helpen om van uw klachten af te komen!