Tim Arnts – Msc. Sportfysiotherapeut (Agb 04121098)

Hallo mijn naam is Tim Arnts.  In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en als sportliefhebber (voetbal, hardlopen, mountainbike en wielrennen) was het voor mij een logische keuze om de opleiding tot sportfysiotherapeut te volgen.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan bij diverse eerstelijnspraktijken in Arnhem en omgeving en ben ook werkzaam geweest bij voetbalvereniging Vitesse Arnhem. Het meeste plezier haal ik uit de samenwerking met jou als cliënt om je hulpvraag te behalen, of dit nu de terugkeer naar je sport is na een blessure, normaal kunnen wandelen of traplopen na een knie-operatie of iets van een hoge schap pakken. Omdat een blessure of fysieke klacht al vervelend genoeg is mag je van mij ook een luisterend oor verwachten en als fysiotherapeut ben ik ook wel in voor een geintje op zijn tijd. Uiteraard staat het herstel centraal en door middel van de (online) bijscholingen probeer ik up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Tim Arnts

Uitgebreide intake

Blijf niet met pijn, lichamelijke klachten of vragen rondlopen. Maak een afspraak voor onze uitgebreide intake en laat ons u helpen om van uw klachten af te komen!